DrayTek Dag 2024

Samen met DrayTek Taiwan en Xpert Data hebben we een boeiend programma samengesteld met productintroducties en inzichten in de nieuwste technologieën en toepassingen van DrayTek producten, waaronder 5G routers, VigorACS, 10 Gigabit routers, 2,5 Gigabit routers, WiFi 7, eSIM en Cyber Security. Dit programma presenteren wij graag aan onze partners tijdens de DrayTek Dag op woensdag 19 en donderdag 20 juni. DrayTek partners hebben de keuze om één van deze dagen vol inspiratie, inzicht en netwerken bij te wonen.

Programma

09.30 uur   Ontvangst
10.00 uur   Start sessie 1
10.45 uur   Pauze
11.15 uur   Sessie 2
12.15 uur   Vertrek voor lunch
12.45 uur   Lunch
13.45 uur   Vertrek naar Xpert Data
14.30 uur   Sessie 3
16.00 uur   Borrel

DrayTek Dag 2024

Sessie 1

Innovatie en samenwerking bij Xpert Data en DrayTek

Xpert Data blijft zich voortdurend ontwikkelen en we delen graag onze vooruitgang. We geven een inkijkje in een lopend ISP-project en laten zien hoe we de samenwerking met system integrators willen versterken. Henry Lo van DrayTek Taiwan zal de uitdagende projecten van DrayTek wereldwijd bespreken en we gaan in op de roadmap voor Multi WAN 10G-connectiviteit en het nieuwe Operating System DrayOS 5.

Sessie 2

De toekomst van draadloze netwerken en connectiviteit

In deze sessie behandelen we DrayTek managed wireless, inclusief seamless roaming, mesh-netwerken en nieuwe wifi-standaarden. We bespreken daarnaast de mogelijkheden van 5G op het gebied van snelheid, dekking en latency. DrayTek heeft een compleet nieuwe serie producten ontwikkeld voor 5G mobiele toepassingen. Eveneens gaan we in op de toenemende snelheden van glasvezelverbindingen, naast active Fiber is XGS-PON nu de standaard. DrayTek heeft diverse producten ontwikkeld om hierop in te spelen. We bespreken de intercompatibiliteit tussen XGS-PON verbindingen van ISP’s en DrayTek producten, evenals de toekomst van DSL in een wereld waar glasvezel steeds meer terrein wint.

Sessie 3

Cyber security en NIS2: Bescherming en beheer

Cyberaanvallen en ransomware worden een steeds grotere dreiging. In deze sessie behandelen we hoe cyber security en NIS2 van invloed zullen zijn op de bedrijfsvoering en hoe DrayTek system integrators hierbij ondersteunt. We bespreken de rol van VigorACS in het geheel en de nieuwste ontwikkelingen binnen dit centrale managementsysteem. Daarnaast gaan we in op managed switching als een essentieel onderdeel van een complete cyber security oplossing.

Arrangementen

DrayTek Dag 2024

WiFi 6 arrangement

Het Wifi 6 arrangement biedt jou als partner de mogelijkheid om samen met een collega voor € 399,- (excl. BTW) de DrayTek Dag 2024 te bezoeken. Voor een verrassende lunchervaring gaan we met bijzonder vervoer naar een andere locatie. Na afloop van de DrayTek Dag ontvang je 2 stuks van de DrayTek VigorAP 1062C t.w.v. € 648,-.

DrayTek Dag 2024

PoE switch arrangement

Het PoE switch arrangement biedt jou als partner de mogelijkheid om samen met een collega voor € 399,- (excl. BTW) de DrayTek Dag 2024 te bezoeken. Voor een verrassende lunchervaring gaan we met bijzonder vervoer naar een andere locatie. Na afloop van de DrayTek Dag ontvang je 2 stuks van de DrayTek VigorSwitch P1281x t.w.v. € 648,-.

DrayTek Dag 2024

5G router arrangement

Het 5G router arrangement biedt jou als partner de mogelijkheid om samen met een collega voor € 399,- (excl. BTW) de DrayTek Dag 2024 te bezoeken. Voor een verrassende lunchervaring gaan we met bijzonder vervoer naar een andere locatie. Na afloop van de DrayTek Dag ontvang je een DrayTek Vigor 2927L-5G t.w.v. € 649,-.

Gratis deelname

Wil je geen gebruik maken van korting op product(en), dan kun je ook kiezen om gratis deel te nemen aan de DrayTek Dag 2024. Voor een verrassende lunchervaring gaan we met bijzonder vervoer naar een andere locatie.

Inschrijven voor DrayTek Dag 2024 is niet meer mogelijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze sales afdeling via sales@xpertdata.nl of door te bellen met 088-5660000.

DrayTek Dag 2024

Locatie Xpert Data

De DrayTek Dag wordt gehouden bij Xpert Data te Hengelo. Deze locatie is eenvoudig bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Wij ontvangen je graag in het moderne auditorium en restaurant! Voor een verrassende lunchervaring gaan we met bijzonder vervoer naar een andere locatie.

Xpert Data 
Oosterveldsingel 2
7558 PK Hengelo

Meer info locatie

Een kleine impressie van vorige jaren