ONVIF-friendly

De geïntegreerde ONVIF functionaliteit in de DrayTek switches maakt het mogelijk om ONVIF (Open Network Video Interface Forum) compatible IP camera’s en NVR systemen te herkennen en te managen. Dit maakt het zeer eenvoudig om IP camera’s te ontdekken in een netwerk en deze vervolgens te beheren. Herken de ONVIF-apparaten in verschillende VLAN’s, geef de bewakingstopologie weer, bied een gebruikersinterface voor videostreaming en apparaatonderhoud.

Onvif vlan DrayTek VigorSwitch P2280
Onvif topology

Gecentraliseerde hiërarchische weergave

De VigorSwitch detecteert automatisch ONVIF-apparaten en geeft de topologie weer van het aansluiten van IP camera’s en NVR’s.

Afbeeldingen bekijken

Beelden die met IP camera’s zijn gefilmd, kunnen rechtstreeks op de VigorSwitch worden bekeken.

Apparaatbeheer

Ondersteun ONVIF-apparaten basisconfiguratie/onderhoud op afstand via de VigorSwitch. Zoals herstarten op afstand, fabrieksreset, netwerkinstellingen, etc.

ONVIF Snapshot alert

Eenvoudig camera’s lokaliseren die niet reageren

Het is al moeilijk om meerdere IP camera’s op verschillende locaties en bij verschillende klanten te beheren, om nog maar te zwijgen over het toezicht op de werking van de camera.

Om te helpen bij deze taak, blijft de VigorSwitch pingen op de ONVIF IP camera’s, maakt de switch periodiek snapshots en stuurt een e-mailwaarschuwing met de nieuwste snapshot wanneer een camera niet reageert.

De PoE switches kunnen eerste hulp bieden om de specifieke poort automatisch uit en weer in te schakelen om de camera opnieuw op te starten.

Onvif snapshot Onvif friendly