Waarom een Vigor router?

Rijk aan functies

Vigor routers bieden VPN, firewall, content filtering, load-balancing, triple-play, VoIP, bandbreedtebeheer en nog veel meer. Met een DrayTek Vigor router kies je voor een geïntegreerde netwerkoplossing, perfect voor een klein bedrijf.

Waarom een Vigor router?

Veilig

De routers draaien op ons eigen besturingssysteem DrayOS. Het is een back-door free, gesloten systeem dat de beveiligingslaag biedt die het bedrijfsnetwerk nodig heeft.

Waarom een Vigor router?

ISP goedgekeurd

DrayTek werkt altijd samen met ISP’s over de hele wereld. Wij leveren niet alleen de hardware, maar zorgen ook voor volledige compatibiliteit. Samen met de ISP zorgen wij ervoor dat de routers het maximale uit de lokale internetdienst halen.

Waarom een Vigor router?

Flexibel

Meer dan de helft van de DrayTek werknemers zijn engineers. Wij zijn in staat software te ontwikkelen voor maatwerk en implementatie van features. Hierdoor is het mogelijk om aan verschillende netwerkbehoeften te voldoen.

Waarom een Vigor router?

Award winning

We hebben meer dan 20 jaar ervaring met het produceren van routers en hebben vanaf het allereerste product talloze prijzen gewonnen. 21 van onze producten hebben de Taiwan Excellence Award gewonnen. DrayTek is ook negen keer winnaar van de PC Pro Excellence Award voor beste routermerk.

Waarom een Vigor router?

Duurzaam

De routers worden vervaardigd in ons hoofdkantoor in Taiwan. We hebben de volledige controle over elk onderdeel. Vaste condensatoren worden gebruikt om hoge temperaturen en langere werkuren te bereiken.

Gebruik van vaste condensatoren

Vergeleken met elektrolytische condensatoren die vaak worden gebruikt voor goedkope netwerkproducten, genereren de vaste condensatoren van Vigor routers minder warmte en hebben ze een hogere tolerantie voor hoge frequenties en temperaturen, zodat de router stabieler kan zijn tijdens temperatuurveranderingen. Bovendien hebben de vaste condensatoren een langere levensduur, die tot wel zes keer kan oplopen dan elektrolytische condensatoren. Dat is wat Vigor routers duurzaam maakt, en een van de redenen waarom DrayTek uw betrouwbare partner voor netwerkoplossingen is.

Wat maakt een DrayTek router?

Het operating systeem van DrayTek, DrayOS is de ziel van de Vigor routers. Sinds de oprichting hiervan in 1997 is dit systeem volwassener en krachtiger geworden en is het nog steeds in actieve ontwikkeling om de wereld te verbinden!